Til våre eldste elever: Ungibgo-appen

Plakat med informasjon om ungibgo-appen

Oppdatert informasjon om ulike fritidstilbud

UNG i BGO har informasjon som hjelper deg å holde deg oppdatert på hvilke fritidstilbud du kan være med på. De ulike fritidsklubbene har egne sider på appen der du får informasjon om tilbudene, åpningstider, kalender og kontaktinformasjon.  I tillegg kan du finne organisasjoner og foreninger i bydelen som du kan engasjere deg i eller benytte deg av tilbudene til. Kanskje er du interessert i å begynne med en ny sport som boksing eller Taekwondo, eller har du lyst til å være leksehjelp eller lære mer om dyrking? Vi kan garantere deg at det er tilbud og organisasjoner i appen du ikke visste om.

Noen å chatte med

UNG i BGO har egen chattefunksjon direkte i appen. Her kan du stille oss spørsmål om tilbudene i bydelen eller andre ting som opptar deg. Åpningstidene er varierte, og er ikke chatten åpen anbefaler vi å laste ned Woebot – Samtaleroboten. Woebot er en gratis chatbot som du kan ha daglige samtaler med, enten om du har hatt en bra dag eller dårlig dag. Woebot er en liten venn som er der når du trenger å snakke med noen.

Lurer du fortsatt på hvorfor du burde laste ned appen? Last den ned, da vel, og sjekk ut flere av de mange funksjonene. Vi gleder oss til å møte deg på appen!