Vår profil, visjon og verdier

Ledelsen hjerte

Brynseng skole er bygget for å ha plass til 840 elever fra 1. til 7. trinn. Skolen har en sentral beliggenhet rett ved t-banestasjonen på Brynseng. Fordi den ligger i et område av byen i stor vekst,  ble skolens inntaksområde opprettet allerede i november 2014. Elevene på 3.trinn har gått sine to første år på Vålerenga, og elevene på 2.trinn ble busset til Teglverket i fjor. Til skolestart 2017 fikk barna endelig slippe inn i Brynseng skole. Denne høsten har vi 130 elever på 1. til 3. trinn.

Brynseng skole er et forbildeprosjekt innen energibruk. Skolen er et nesten nullenergibygg, med landets største innebygde solcellefasade. I tillegg til solcellepaneler har skolen flere andre moderne energiløsninger. I bakken er det boret 20 energibrønner, og vindusflatene er optimalisert for bruk av mye dagslys.

Vår visjon er: "Vi sikter høyt og vinner hjerter". Det innebærer å h fokus på å bygge relasjoner og lete bak atferd. Ved å jobbe forskningsbasert med fag, vil vi bidra til at elevene får undervisning med kvalitet og på riktig nivå for den enkelte. Elevene får hver sin iPad fra 1.trinn.

Lurer du på om du bor i skolens inntaksområde, kan du sjekke det på Oslo kommunes nettside